Om oss

I september 2009 slog vi upp portarna till vår nya fräscha studio på kyrkogatan 15 i Kungsbacka. Efter en stor invigningsfest på fredagen, vattenläckor och brandkårsutryckning på lördagsmorgon, råder det numera lugn och harmoni i studion.

Vi arbetar enbart med noga utvala produktermärken, här nedan kan ni läsa om våra hörnstenar i sortimentet för att ge dig som kund bästa möjliga upplevelse hos oss.

Varmt välkomna till vår värld där det mesta är möjligt!

SEBASTIAN

Vårt huvudmärke Sebastian har dryga produkter med stora möjligheter som verkligen håller vad de lovar.

SASSOON
Är en lyxig och elegant hårvårdserie som erbjuder softa, glansiga och följsamma hår.

SYSTEM

Är en fantastisk serie där håret blir som pånyttfött efter din unika “energy code” för just ditt hår. Vilka fräsha och snygga förpackningar ingår i just din energy code?

NIOXIN
Denna produktserien är framtagen för att ge näring och reparera håret från grunden. En sund hårbotten ger ett friskt och starkt hår.


GHD
“Good Hairday” får du uppleva varje gång du använder platttång, locktång och hårfön från GHD. Värmeverktygen ger en proffsig och lyxig finish och är lätt att manövrera- ett måste för både frisörer och kunder.

DOFTA
Unna dig den bästa tvålen och lotion i härliga dofter utan parabener, sulfater och paraffinoljor. Naturligt, fräsht och lyxigt. Finns naturligtvis i vårt badrum och att köpa med sig hem.

LAKRIDS
Vi bjuder alla våra färgkunder på kaffe/te och LAKRIDS supergoda godis i många goda kombinationer med choklad, salt caramel, havtorn och blåbär. Vilken är din favorit? Självklart kan du köpa med dig en burk eller två med dig hem efter ditt besök hos oss.

Studio Siss

Kyrkogatan 15
434 30 Kungsbacka
Tel. 0300-32 30 34

Öppetider
Måndag 10-18
Tisdag 9-18
Onsdag 10-kvällsöppet
Torsdag 9-18
Fredag 9-18
Lördag 9-14

Följ oss Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Följ oss

Copyright Studio Siss |  Integritets Policy