Bruduppsättning i Kungsbacka

Din dag ska bli perfekt, för oss är bröllop extra speciellt, det är din dag och du ska självklart glänsa. Studio SiSS i Kungsbacka erbjuder bruduppsättning. För oss är service viktigt därför vill vi gärna träffa dig innan vi gör din bruduppsättning. Allt för att underlätta för dig under din speciella dag. Vi lyssnar på dina önskemål, ger rekommendationer och inspirerar. En noggrann konsultation utförs och vi testar olika kreativa idéer. Du väljer själv om du vill ha löshår, hårsmycken, tiara, slöja eller krona. Studio SiSS ser till att överträffa dina förväntningar och låter drömmar bli till verklighet.

Säg ja till kärleken med en snygg bruduppsättning

Din dag, din bruduppsättning

Det är din viktigaste dag i livet och vi ska vara med och dela den med dig. För oss är det essentiellt att du känner dig trygg, vi har därför en genomgång innan som inkluderar dekorationer och håruppsättning. Självklart är vi på Studio SiSS i Kungsbacka otroligt lyhörda för dina önskemål och kommer att göra allt för att din dag ska fungera så smidigt som möjligt. Vi erbjuder även make up. Inspireras gärna av vårt bröllopsgalleri för fler idéer och möjligheter kring din bruduppsättning.

Våra rekommendationer

För att få optimala förutsättningar för din bruduppsättning får du gärna följa dessa råd.

  • Färga/slinga håret en till två veckor innan din bröllopsdag
  • Forma dina bryn en till två veckor innan bröllopsdagen
  • På bröllopsdagen tvätta håret, skölj väl, var sparsam med balsam och låt självtorka.
  • Ta på en tröja som du slipper dra över huvudet när frisyren är klar.

Bubbel & tilltugg på din stora dag

Dagen du längtat efter närmar sig och vi på Studio SiSS i Kungsbacka ska se till att allting klaffar. Vi ser till att leverera din bruduppsättning så du kan slappna av och fokusera på er. I vår behandling ingår konsultation/lätt provuppsättning, volymgrund, formning med värmetång samt håruppsättning. Vi ser till att din dag blir speciell från morgon till kväll, vi bjuder därför på bubbel och tilltugg till dig och ditt brudfölje.

Njut av dagen, bli omhändertagen och drick bubbel

Studio SiSS i Kungsbacka hjälper dig med en bruduppsättning till din stora dag! Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid!