Förändring med Extensions- Gör din Hårförlängning i Kungsbacka

Drömmer du om härliga hollywoodlockar, fylligare page eller kanske vågigt surfhår? Hos oss kan vi skapa fantastiska resultat på bara några timmar. Med hjälp av extensions från Hairtalk kan vi uppfylla dina drömmar, utan att slita på ditt eget hår. Studio SiSS beläget i Kungsbacka erbjuder extensions för dig, oavsett om det är volym, långt eller fylligt hår som är ditt önskemål. En hårförlängning är inte bara hår. Det är personlighet, självförtroende samt frisyrer och uppsättningar som du bara kunnat drömma om tidigare. Vi erbjuder personlig service och våra frisörer erhåller gedigen erfarenhet och kompetens inom området. Studio SiSS ser till att du får långt eller fylligt hår med en hårförlängning anpassad efter just ditt utgångsläge och ditt önskade resultat.

Boka in en konsultation så hjälper vi dig att få ditt drömsvall!

Möjligheternas Extensions – Vi är en auktoriserad Hairtalksalong

Studio SiSS i Kungsbacka är stolta över att kunna erbjuda dig extensions från Hairtalk. En hårförlängning med Hairtalk är nämligen en naturlig, skonsam och hållbar löshårsmetod som är den absolut mest populära på marknaden just nu. Söker du ett naturligt resultat är denna metod perfekt för dig. Den patenterade tejpen som håret fästs med är så skonsam att även personer med håravfallssjukdomar som alopeci kan använda håret. Dessutom är kvalitén på Hairtalks extensions outstanding, vilket gör att om det sköts på rätt sätt behöver du inte köpa en ny hårförlängning vid varje omsättning, utan då kan du använda samma uppsättning hår gång på gång. Det som gör kvalitéten på Hairtalks extensions unikt är att håret inte ytskicktbehandlas och därför bibehålls den naturliga kvalitén som håret från början har. Att göra en hårförlänging med Hairtalk innebär att du alltid får ett etiskt hår. Det värmer åtminstone våra klappande extensionshjärtan.

Möjligheterna med Hairtalks extensions är oändliga, från små till stora skillnader i färg, form & frisyr på bara några timmar- Precis det som vi älskar!

Har du några frågor eller funderingar angående vår hårförlängningsmetod eller kanske extensions överlag? Kontakta oss så hjälper vi gärna till!

Hårförlängning med hög kvalitet

För oss på Studio SiSS i Kungsbacka är det otroligt viktigt att kunna erbjuda kvalitativa extensions hela vägen. För att kunna garantera dig ett hållbart och välvårdat hår har vi valt att arbeta med en helhetslösning. Vi ser till att vara med genom hela processen från början till slut för att du som kund ska känna dig trygg. Vår rekommendation är följa våra råd för att din förlängning ska hålla sig fin så länge som möjligt. Studio SiSS erbjuder skonsamma behandlingar för att ditt hår ska må bra då vi är väldigt angelägna om att din hårförlängning ska vara perfekt för dig under hela tiden du bär den. Skötseln av dina extensions är viktig för att bibehålla kvalitén på håret så länge det är möjligt. När du gör din hårförlängning hos oss så får du grundliga skötselråd för hur du ska sköta ditt nya, fina hår.

När du gör en hel Hårförlängning hos oss ingår:

Testar en text

  • Konsultation
  • Vårdande schampo och balsam
  • Extensionsborste
  • Isättning + inklippning
  • Uttagning

Uppfyll din dröm, låt oss hjälpa dig med din hårförlängning! Varmt välkommen till oss på Studio SiSS – din personliga frisör i Kungsbacka.