Öronhåltagning i Kungsbacka

Är du intresserad av att ta hål i öronen? Studio SiSS beläget centralt i Kungsbacka erbjuder öronhåltagning tryggt och säkert. Vi använder oss av örhängen från Blomdahls, fina smycken som består av titan och medicinsk plast. Örhängena är utformade med syfte att dina hål ska läka så smidigt och bra som möjligt, alltför att kunna minimera risken för allergiproblem.

Endast det bästa för dina öron

Det är dina öron vilket betyder att du har möjlighet att välja örhängen. Hos Studio SiSS kan du välj mellan olika material, färger, stenar, glitter, hjärtan, varför inte välja något som matchar dig och din personlighet. Är du nyfiken kring designern vi använder oss av, läs gärna mer om Blomdahls smycken här www.sv.blomdahl.com. Det går även bra att beställa örhängen från oss om du vill fortsätta med god kvalitet. Vi på Studio SiSS anser att det inte går att ha för många örhängen.

Enkel & säker öronhåltagning

Vi på Studio SiSS i Kungsbacka är noggranna med vår kvalitet och säkerhet. Vår öronhåltagning är utvecklad och använder sterila produkter, hygieniska metoder samt hudvänliga smycken från Blomdahl. Nu kan du göra hål säkrare och enklare än någonsin. Studio SiSS ser till att minimera riskerna med deras öronhåltagning, alltför att kunna erbjuda dig som kund en trygghet.

Vår ambition är att du ska ta hål, snyggt och säkert redan från början

Välkommen att boka tid

Du är varmt välkommen att boka tid för en öronhåltagning hos oss på Studio SiSS i Kungsbacka. Vi utför det snabbt, säkert och enkelt. Kontakta oss eller kom in i vår butik så berättar vi mer. Vi är experter och ser till att det utförs ljudlöst och så smärtfritt som möjligt.

Studio SiSS utför professionell öronhåltagning i Kungsbacka, välkommen!

Studio Siss

Kyrkogatan 15
434 30 Kungsbacka
Tel. 0300-32 30 34

Öppetider
Måndag 10-18
Tisdag 9-18
Onsdag 10-kvällsöppet
Torsdag 9-18
Fredag 9-18
Lördag 9-14

Följ oss Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Följ oss

Copyright Studio Siss |  Integritets Policy